Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauranten Démodé i København åbnede i februar med stor opmærksomhed og modtog i juni en bib gourmand fra Michelin-guiden. Mesterkokken Rasmus Grønbech, kendt fra sin tidligere restaurant Grønbech & Churchill, har nu trukket sig som køkkenchef og medejer. Det skriver Berlingske.

Medejer, Lasse Askov, fortæller, at stilen i køkkenet forbliver den samme, men at en ny køkkenchef endnu ikke er udpeget.

Rasmus Grønbech ejer fortsat 30 pct. af restauranten, men håber på at blive købt ud.

Læs hele historien på berlingske.dk

Restaurantchef på Søllerød Kro er gået bort

Jan Restorff, som i 26 år stod i spidsen for værtskabet på Søllerød Kro, er gået bort i en alder af 57 år. Han efterlader sig et stærkt aftryk i dansk gastronomi og restaurantkultur.

Turismetrends: Sådan rejser europæerne i 2025

Sommerferien er i fuld gang, og europæerne rejser som aldrig før – men ikke kun for sol og strand. En ny rapport viser, at det i stigende grad handler om mad, natur, velvære og værdibaserede oplevelser.

Log ind