Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kokkelandsholdet og det nye Juniorkokkelandshold samles nu under én fælles ledelse, hvor Daniel Guldmann Damgaard får en central rolle.
Han skal både videreføre det arbejde, der har placeret Danmark i den gastronomiske verdenselite, og samtidig opbygge en ny struktur for juniorholdet i tæt samarbejde med DGU’s ledelse. Fokus er på at skabe en rød tråd fra unge talenter til erfarne kokke, så begge hold står stærkt frem mod verdensmesterskabet i Luxembourg i 2026.
Herudover bliver Daniel Guldmann Damgaard også ansvarlig for sponsorarbejdet, hvor opgaven bliver at udvikle stærke, langsigtede partnerskaber, der kan sikre optimale rammer for træning og konkurrencer.
Ifølge DGU’s direktør, Morten Juul Caliskan Andersen, skal udnævnelsen bidrage til øget kontinuitet, bedre sammenhæng og en bæredygtig struktur for fremtidens kokkelandshold. Med denne styrkede organisering markeres starten på et nyt kapitel i dansk konkurrencegastronomi.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tre danske byer blandt verdens mest bæredygtige destinationer
25-09-2025
-
Miljøministers affaldsløsning møder massiv kritik
25-09-2025
-
Ny planlov skal gøre det nemmere at bygge nyt i det åbne land
25-09-2025
-
Folkemødet skaber op mod 230 mio. kr. i turismeforbrug
25-09-2025
-
HORESTA: Flere hoteller forventer lavere omsætning end normalt dette efterår
25-09-2025
-
Fårup Sommerland satser på helhedsoplevelser med overnatning
25-09-2025
-
Staten øger millionstøtte til dansk gastronomi
25-09-2025
-
Ny skatteminister vil se på lavere moms på frugt og grønt
25-09-2025
-
Årøsund Badehotel bliver en del af Small Danish Hotels
25-09-2025
-
Klimamærke får millionstøtte – men usikkerhed om lancering består
25-09-2025