Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gustav Hanghøj Spurré er blandt de syv nyuddannede kokke, der er nomineret til Oluf Brønnums Fonds Talentpris 2025.
Han er ansat på Dragsholm Slot og er samtidig en del af det danske Bocuse d’Or-hold, hvor han assisterer Christian Wellendorf – Danmarks repræsentant ved næste udgave af den prestigefyldte konkurrence.
Prisen gives til unge kokke med særligt håndværksmæssigt talent og omfatter et rejsegavekort på 50.000 kr. Gustav Hanghøj Spurré har tidligere vundet DM i Skills og beskrives som teknisk stærk og en eminent håndværker.
Fire af de syv nominerede går videre til finalen den 1. oktober i Oluf Brønnum & Co.’s Food Lab.
Med prisen ønsker fonden at skabe større opmærksomhed om kokkefaget og inspirere flere unge til at vælge en faglært vej i en tid, hvor branchen mangler dygtige kokke til at løfte madoplevelsen i både restauranter, hoteller og kantiner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Kongen besøger EuroSkills i Herning: EM for unge faglærte
04-09-2025
-
Rosenkrantz-Theil vil sætte bremsen i for turboturismen
04-09-2025
-
Klumme: Strammere regler for Airbnb kan sikre balancen i storbyen
04-09-2025
-
Hollywood-effekt sender flere amerikanere til København
04-09-2025
-
Norge har den hurtigst voksende korttidsudlejning i Europa
04-09-2025
-
Fusion samler gæsterejsen i én platform for hoteller
04-09-2025
-
Hotelkøb baner vej for nyt center om demokratiets historie
04-09-2025
-
Djurs Sommerland satser på ferieoplevelser med nyt resort
04-09-2025