Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madspildsaktøren Too Good To Go har for alvor fået fodfæste i USA, hvor et presset fødevaremarked og en midlertidig pause i fødevarestøtteordningen har sendt millioner af amerikanere på jagt efter billigere madalternativer.
Det har givet medvind til den danske madspildsapp, som nu har over 17 mio. brugere på tværs af alle amerikanske stater.
Ifølge selskabet er der reddet ca. 28,6 mio. måltider i samarbejde med over 37.000 butikker, restauranter og hoteller. Too Good To Go, der blev stiftet i Danmark i 2015, tilbyder overskudsmad til rabatter på 50-60 pct.
Virksomheden er nu aktiv i 20 lande og har i alt over 130 mio. brugere. I USA har man også indgået samarbejde med kæden Whole Foods Market om salg af overskudsmad i indkøbsposer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025