Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michelin-restauranten Gastromé har netop fremlagt et underskud på 1,5 mio. kr. for regnskabsåret 2024 – en forbedring på 600.000 kr. i forhold til året før. Det skriver Århus Stiftstidende.
Ifølge medejer og bestyrelsesformand Klaus Valeur Leffers følger udviklingen dog den planlagte strategi. Restauranten, der i 2022 flyttede fra Aarhus C til nye omgivelser i Risskov, har netop gennemført en kapitalforhøjelse på 3 mio. kr. og ansat Nanna Panduro som CEO.
Med opbakning fra ejerkredsen og en ny driftsmodel fordelt over hele ugen, forventes Gastromé at opnå balance i indeværende år. Samtidig glæder restauranten sig over at have beholdt sin Michelinstjerne for 11. år i træk.
Læs hele historien på stiften.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025