Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter at have modtaget sin første Michelin-stjerne tidligere på ugen, kunne køkkenchef og restauratør Allan Schultz lørdag lade sig hylde som vinder af kokkekonkurrencen "Sol over Gudhjem". Det skriver Berlingske.
Konkurrencen er en fast del af Bornholms kendte madfestival og blev i år dømt af fire profiler fra den danske gastronomi Per Thøstesen, Nicolai Nørregaard, Kenneth Toft-Hansen og Brian Mark Hansen
I første del klarede Allan Schultz sig næstbedst, men hans hovedret med blandt andet jomfruhummer og kyllingevinger sikrede ham sejren med 180 af 240 mulige point. Den 58-årige kok, som tidligere har trukket sig helt fra branchen, driver i dag Parsley Salon i Hellerup Parkhotel – en restaurant, der nu er dobbelt præmieret på en enkelt uge.
Læs hele historien på berlingske.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025