Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Danmark om få uger overtager EU-formandskabet, bliver fødevarer, fiskeri og landbrug en del af dagsordenen, selvom de ikke står øverst i regeringens program.
Fokus vil være på at forenkle reglerne og sikre bedre regulering, så hverdagen lettes for producenter i hele værdikæden. En rettidig vedtagelse af fiskerimulighederne for 2026 prioriteres højt for at understøtte en bæredygtig sektor.
Formandskabet vil også arbejde for, at EU’s nye klimamål for 2040 – herunder en 90 pct. reduktion i drivhusgasser – forhandles på plads, efter at det polske formandskab udskød beslutningen.
Ambitionen er at styrke innovation og produktudvikling, så fødevaresektoren kan levere varierede produkter til et bredt forbrugerfelt. Danmark skal fremme lige konkurrencevilkår og lede 15 ministermøder i danske byer. Det er ottende gang, Danmark varetager EU-formandskabet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Restaurantchef på Søllerød Kro er gået bort
05-08-2025
-
Italien indleder sag mod Trustpilot
05-08-2025
-
Just Eat lancerer "fri levering" med nyt koncept
05-08-2025
-
Europæiske hoteller kræver stor erstatning af Booking.com
05-08-2025
-
Dansk hotel kræver mio.-kompensation fra Booking.com
05-08-2025
-
Historisk badehotel i Hornbæk sat til salg for 47 mio. kr.
05-08-2025
-
Norrlyst sætter farten en smule ned
05-08-2025