Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Restauranten er en del af hotellets nye satsning, hvor også en morgenmadsrestaurant og eksklusive mødelokaler introduceres.

Bag køkkenet står Executive Head Chef, Andreas Tancula Møller, der har erfaring fra Søllerød Kro, Falsled Kro og Alchemist.

Menuen hylder middelhavskøkkenet med nordiske råvarer, mens vinkortet byder på nøje udvalgte vine fra anerkendte producenter.

Indretningen er inspireret af klassisk bådhusarkitektur med varme trætoner og havudsigt. Senere åbner en terrasse, hvor gæsterne kan nyde maden med bølgerne som kulisse.

Læs hele nyheden her

Dansk rigmand åbner sommerbar på Bornholm

Martin Thorborg og hustruen Jannie Buch Thorborg udvider deres hotelportefølje med overtagelsen af Gudhjem Vandrerhjem og en ny sommerbar. Projektet kaldes en drengedrøm – ikke en pengemaskine.

Log ind