Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sticks’n’Sushi åbner i november sin første restaurant i Skotland. Ifølge direktør Andreas Karlsson er udvidelsen en del af en langsigtet strategi, hvor vækst prioriteres over kortsigtet profit.
I 2024 steg kædens samlede omsætning fra 810 mio. kr. til 868 mio. kr., mens driften i Danmark gik fra underskud til overskud. Den britiske del har haft udfordringer, men er på vej tilbage.
Karlsson mener, at markedet har nået bunden, og at stærke koncepter med fokus på kvalitet vil klare sig trods økonomisk pres på gæsterne.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tre danske byer blandt verdens mest bæredygtige destinationer
25-09-2025
-
Miljøministers affaldsløsning møder massiv kritik
25-09-2025
-
Ny planlov skal gøre det nemmere at bygge nyt i det åbne land
25-09-2025
-
Folkemødet skaber op mod 230 mio. kr. i turismeforbrug
25-09-2025
-
HORESTA: Flere hoteller forventer lavere omsætning end normalt dette efterår
25-09-2025
-
Fårup Sommerland satser på helhedsoplevelser med overnatning
25-09-2025
-
Staten øger millionstøtte til dansk gastronomi
25-09-2025
-
Ny skatteminister vil se på lavere moms på frugt og grønt
25-09-2025
-
Årøsund Badehotel bliver en del af Small Danish Hotels
25-09-2025
-
Klimamærke får millionstøtte – men usikkerhed om lancering består
25-09-2025