Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Just Eat har netop lanceret konceptet Just Eat+, som skal styrke selskabets position på det konkurrenceprægede leveringsmarked. For 179 kr. får kunder fri levering i tre måneder – dog kun ved ordrer over 100 kr.

I modsætning til Wolt+, der kun gælder udvalgte partnere, omfatter Just Eat+ leveringer fra samtlige 4.000 samarbejdspartnere i Danmark.

Ifølge landechef for Just Eat Danmark, Ann-Sophie Adamsen, er målet at imødekomme en stigende efterspørgsel på fleksibilitet og convenience, særligt blandt yngre brugere og familier.

Just Eat satser samtidig på nye varekategorier som morgenbrød, blomster og kioskvarer, og vil med Just Eat+ skabe et bredere og mere tilgængeligt tilbud. Konceptet udrulles i Danmark og flere andre europæiske lande.

Læs hele historien på FødevareWatch

Norrlyst sætter farten en smule ned

Efter fem år med eksplosiv vækst melder Norrlyst-koncernen nu om et mere roligt 2025. Adm. direktør Bjarke Just Nielsen ser mod nye markeder og prioriterer konsolidering.

Restaurantchef på Søllerød Kro er gået bort

Jan Restorff, som i 26 år stod i spidsen for værtskabet på Søllerød Kro, er gået bort i en alder af 57 år. Han efterlader sig et stærkt aftryk i dansk gastronomi og restaurantkultur.

Log ind