Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det populære københavnske restaurantkoncept Restaurant Bouillon har fundet ny direktør, skriver Fodevarewatch.dk.
Fremover bliver det Thomas Oest, der har en fortid som driftsdirektør i Casablanca og hotelkæden Scandic, der skal stå i spidsen for de foreløbigt to restauranter, der med sit koncept med god mad til billige penge har fået stor succes.
”Bouillon er en travl restaurant, der har omsætning som et mellemstort hotel. Og nu kommer der én mere i Aarhus. Min opgave bliver at skabe en intern struktur, der sikrer, at alle ved, hvad de skal og hvornår. Det giver personalet tryghed. Det skal være rart for dem at være på arbejde. Hvis alle er trygge og glade, bliver det også en bedre oplevelse for gæsterne i sidste ende,” udtaler Thomas Oest.
Læs hele historien på Fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tre danske byer blandt verdens mest bæredygtige destinationer
25-09-2025
-
Miljøministers affaldsløsning møder massiv kritik
25-09-2025
-
Ny planlov skal gøre det nemmere at bygge nyt i det åbne land
25-09-2025
-
Folkemødet skaber op mod 230 mio. kr. i turismeforbrug
25-09-2025
-
HORESTA: Flere hoteller forventer lavere omsætning end normalt dette efterår
25-09-2025
-
Fårup Sommerland satser på helhedsoplevelser med overnatning
25-09-2025
-
Staten øger millionstøtte til dansk gastronomi
25-09-2025
-
Ny skatteminister vil se på lavere moms på frugt og grønt
25-09-2025
-
Årøsund Badehotel bliver en del af Small Danish Hotels
25-09-2025
-
Klimamærke får millionstøtte – men usikkerhed om lancering består
25-09-2025