Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det populære københavnske restaurantkoncept Restaurant Bouillon har fundet ny direktør, skriver Fodevarewatch.dk.
Fremover bliver det Thomas Oest, der har en fortid som driftsdirektør i Casablanca og hotelkæden Scandic, der skal stå i spidsen for de foreløbigt to restauranter, der med sit koncept med god mad til billige penge har fået stor succes.
”Bouillon er en travl restaurant, der har omsætning som et mellemstort hotel. Og nu kommer der én mere i Aarhus. Min opgave bliver at skabe en intern struktur, der sikrer, at alle ved, hvad de skal og hvornår. Det giver personalet tryghed. Det skal være rart for dem at være på arbejde. Hvis alle er trygge og glade, bliver det også en bedre oplevelse for gæsterne i sidste ende,” udtaler Thomas Oest.
Læs hele historien på Fodevarewatch.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Rekordtravl dag for Københavns Lufthavn
26-06-2025
-
Tidligere politistation bliver nyt hotel i 2027
26-06-2025
-
Madklubben lancerer ny øl i samarbejde med Jacobsen
26-06-2025
-
Restauranter i nødråb: Wolt gør det svært at drive virksomhed
26-06-2025
-
Mindre nedgang for Old Irish Pub under nyt ejerskab
26-06-2025
-
Et af landets ældste hoteller skifter direktør
26-06-2025
-
Aalborg vinder stor konferenceaftale
26-06-2025