Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
At blive hædret i den franske madbibel – Michelin – fører ikke nødvendigvis til en guldrandet forretning. Det skriver Berlingske.
For størstedelen af de 31 danske Michelin-restauranter, der i alt noterer sig for 44 stjerner, kører med beskedne overskud eller blødrøde bundlinjer. Det viser en gennemgang af restauranternes seneste årsregnskaber, som Berlingske har foretaget.
Af de 19 Michelin-restauranter, der offentliggør deres regnskaber, har kun fire et overskud på mere end en million.
Her er der tale om aarhusianske Frederikshøj, og københavnske Formel B, Noma og Geranium. Sidstnævnte indtager førstepladsen med et overskud på knap fire millioner. Det sker dog efter tre år med milliontab.
Læs hele historien på berlingske.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel Koldingfjord oplever vækst i sommergæster
01-08-2025
-
Bakken forventer stærk afslutning på sæsonen
01-08-2025
-
Restaurant Flammen slår dørene op til ny restaurant i Hillerød til september
01-08-2025
-
Europæiske turister søger mening og mad i 2025
01-08-2025
-
Rox Resort åbner i november med internationale ambitioner
01-08-2025
-
Hansens Is starter akademi for unge på kanten
01-08-2025
-
Landmænd åbner markerne for miniferier i naturens navn
01-08-2025