Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et nyt samarbejde ser dagens lys fredag 4. oktober på Skovsgård hotel. Bugtens Bryghus og Skovsgård Hotel går nemlig sammen i kampen mod madspild, og lancerer bæredygtigt øl, skriver Hanbobladet.dk.
Der har længe været et samarbejde mellem Skovsgård Hotel og Bugtens Bryghus med mæsk, der er et spildprodukt fra ølproduktion, som Skovsgård Hotel bruger til at bage knækbrød med. Efter et bestyrelsesmøde hos Bugtens bryghus sad Allan Christensen fra bryghuset og Erik Klit fra Skovsgård Hotel og talte om at man måske også kunne arbejde den anden vej.
Der er i første omgang lavet et begrænset prøvebryg.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk turisme satte omsætningsrekord i 2024
22-05-2025
-
Nye beskæftigelsestal: Marts sætter rekord i hotel- og restaurationsbranchen
22-05-2025
-
Turismemidler på 200 mio. kr. lader vente på sig
22-05-2025
-
Radisson åbner sine første klimaneutrale hoteller
22-05-2025
-
Airbnb tvinges til at fjerne 65.000 boligannoncer i Spanien
22-05-2025
-
Nye lovkrav mod greenwashing i turismen er vedtaget
22-05-2025
-
Comwell H.C. Andersen Odense får nye ejere
22-05-2025
-
Trinity Hotel udvider med konferencesal og 44 værelser
22-05-2025