Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Fra i går kunne Restaurant Flammen for første gang tilbyde take-away-salg. Det skete fra kædens restaurant i Nyrupsgade i København, skriver migogkbh.dk.

Hos Flammen TakeAway kan man bestille menuer, som indeholder både hele stege, forskelligt tilbehør og friske salater, der vil stå pakket og klar til afhentning i restauranten. På sigt vil levering direkte til døren også blive en mulighed.

“Vi har altid et bredt udvalg af kød fra grillen, forskellige tilberedte kartofler, sovs, friskt brød og salater – altid af friske råvarer af høj kvalitet. Derudover vil det også være muligt at gøre menuen komplet ved at bestille kolde drikkevarer med i købet”, fortæller CEO, Piet Klein.

Det er også planen at Flammen TakeAway bliver åbnet i yderligere tre restauranter i år. Det vil være i henholdsvis Roskilde, Aarhus og Odense.

Ikonisk politistation i København bliver til hotel

Den ikoniske ejendom Borgenhus på Halmtorvet er solgt til svensk kapitalfond, som vil bevare bygningens særpræg og omdanne den til hotel. Ejendommen har vakt stor interesse hos både investorer og operatører.

Log ind