Mandag den 7. april samlede HORESTA aktører fra hele restaurationsbranchen til Restaurant Insights 2025 i Kilden i haven på en solbeskinnet dag i Tivoli.
Dagen bød på stærke oplæg, aktuelle perspektiver og rig mulighed for at netværke med kolleger fra hele landet – alt sammen i smukke omgivelser midt i det nyåbnede sommer-Tivoli.
På programmet var alt fra makroøkonomiske tendenser og bæredygtighed til digitalisering og fremtidens gæsteoplevelser. HORESTAs cheføkonom Jonas Kjær indledte med en brancheopdatering, hvorefter blandt andre Dorte Juhl Østergaard fra LOCA og repræsentanter fra OnlinePOS delte deres indsigter.
Nordeas cheføkonom Helge J. Pedersen satte også scenen med sit blik på dansk økonomi og dens betydning for restaurantmarkedet. Dette i de dage hvor bølgerne senest er gået allerhøjest på de finansielle markeder.
"Vi er glade for, at så mange prioriterede at være med. Det har været en udbytterig dag, hvor deltagerne både fik ny viden og havde god tid til at udveksle erfaringer med andre i branchen," siger Jeppe Møller-Herskind, konstitueret adm. direktør i HORESTA.
Et branchefællesskab i en ekstraordinær tid
Restaurant Insights 2025 fandt sted i en tid, hvor både forbrugere og virksomheder skal navigere i et forandret verdensbillede præget af inflation, global usikkerhed og geopolitiske forandringer. Netop derfor er det afgørende med fora, hvor branchen kan mødes, hente inspiration og stå stærkere sammen.
HORESTA takker alle oplægsholdere og deltagere for at bidrage til en engageret, spændende og inspirationsrig dag. Den 13. maj og 2. juni samler vi hotelbranchen til Hotel Insights 2025, hvor det danske hotelmarked er i fokus.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Tre danske byer blandt verdens mest bæredygtige destinationer
25-09-2025
-
Miljøministers affaldsløsning møder massiv kritik
25-09-2025
-
Ny planlov skal gøre det nemmere at bygge nyt i det åbne land
25-09-2025
-
Folkemødet skaber op mod 230 mio. kr. i turismeforbrug
25-09-2025
-
HORESTA: Flere hoteller forventer lavere omsætning end normalt dette efterår
25-09-2025
-
Fårup Sommerland satser på helhedsoplevelser med overnatning
25-09-2025
-
Staten øger millionstøtte til dansk gastronomi
25-09-2025
-
Ny skatteminister vil se på lavere moms på frugt og grønt
25-09-2025
-
Årøsund Badehotel bliver en del af Small Danish Hotels
25-09-2025
-
Klimamærke får millionstøtte – men usikkerhed om lancering består
25-09-2025